Zes redenen waarom Supergirl een succes wordt

Share Button

Supergirl_(title_screen)

In oktober zal de serie Supergirl te zien zijn op het netwerk CBS. Enerzijds zijn veel mensen sceptisch over deze serie, anderzijds wordt een frisse blik op  het DC personage verwacht. Voor de mensen die Supergirl niet kennen, een korte uitleg waar de serie omdraait.

Kara Zor-El is een vrouw van vierentwintig die op haar dertiende geadopteerd wordt door de familie Danvers. Dit gebeurt nadat zij weggestuurd wordt van de planeet Krypton (ja dezelfde planeet waar Superman vandaan komt). Haar missie was om op haar neef te letten maar omdat zij later op aarde aan kwam was Kal-El ofwel Clark Kent al de Superheld Superman. Kara besluit daarom om een gewoon leven op te pakken en haar gave niet te gebruiken. Mellisa Benoist (Glee) zal de hoofdrol spelen in Supergirl. Daarnaast krijgt de serie een geweldige volledige en verwacht ik dat Supergirl een groot succes zal worden. Dit zijn zes redenen waarom.

g4ivjcmaelhszmuil8kk

1. Supergirl is een rolmodel.

Net als Wonder Woman is Supergirl een rolmodel voor vrouwen. Zij is een sterk personage en haar krachten zijn gelijk aan die van Superman.

exjllisv6rzyjxik3cfw

2. Supergirl heeft een grote fanbase.

Supergirl is een bekende naam in de comicwereld. Iedere lezer weet dan ook wie Supergirl is. Haar personage bestaat al sinds 1959 en heeft sinds die tijd een hoop verandering doorgaan. Ook heeft zij deel genomen in de meest grote verhaallijnen van DC zoals Crisis on Infinite Earth’s.

fxuck9xdpke2jcsjumbs

3. De rest van de cast is ijzersterk.

Calista Flockhart als Cat Grant: Cat Grant is de mega bitchy baas van Kara.

six-reasons-why-the-supergirl-tv-series-will-be-a-success-calista-flockhart-516389

David Harewood als Hank Henshaw: Hank Henshaw is een oud CIA agent die nu hoofd is van de Department of Extra-Normal Operations (DEO). Daarnaast is hij is geen grote fan van Supergirl.

fxf3mwzti0kisu7ehopx

Chyler Leigh als Alex Danvers: Alex Danvers is de adoptiezus van Kara. Zij zal een grote rol spelen samen met Hank Henshaw.

jghfhgfh

Tevens zijn er rollen weggelegd voor Superman-alumni Dean Cain (Fred Danvers) bekend als Superman/Clark Kent uit de serie Lois en Clark en Helen Slater (Sylvia Danvers) bekend als Supergirl uit de verfilming van Supergirl uit 1984.

download Helen-slater-supergirl-10

4. Heeft een positieve boodschap.

De grootste gok van de serie was om het karakter Jimmy Olsen (Mehcad Brooks) te laten spelen door een donkere man. In de strip is Jimmy een blanke man. Niet iedereen was blij met deze verandering. Veel mensen vinden dit een PR stunt en andere vinden dat er teveel blanke opgeofferd worden voor de diversiteit.

srruhqs6lx1c2wmzrr51

5. Supergirl heeft de beste Schurken.

Bij een geweldige superheld horen geweldige schurken. Hiervan heeft Supergirl er genoeg, hoe meer schurken, hoe meer actie in de serie. Een aantal graag geziene gasten.

De Cyber Demoon – Brimstone

krcywhr4u0s3ygzktuav

Bizzaro Supergirl

lfhogy0r0s7rqtw2yuny

Appex

xkf7exjj4ylh5cootzm4

Atlas

six-reasons-why-the-supergirl-tv-series-will-be-a-success-516505

Naast deze zijn er nog veel meer schurken. Mocht Supergirl een hit worden, zullen wij heel wat meer schurken voorbij zien komen.

6. Supergirl speelt zich af in hetzelfde universum als Flash en Green Arrow.

Ondanks dat de series bij verschillende tv netwerken zijn ondergebracht, Flash, Arrow en Legends of Tomorrow bij The CW en Supergirl op CBS, hopen beide partijen op een potentiële cross-over.

six-reasons-why-the-supergirl-tv-series-will-be-a-success-516521

De kracht van deze serie is groot en als de serie goed opgepakt word zal dit een top show worden voor het DC mini universum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box