Twee acteurs gecast in Agent Carter

Share Button

agent-carter-146ca

Er zijn twee nieuwe namen bekendgemaakt welke een rol zullen gaan spelen in de Marvel-serie Agent Carter. Naast Hayley Atwell zijn ook Chad Michael Murray en Enver Gjokaj gecast in het eerste seizoen. Murray zal de rol van Agent Jack Thompson gaan spelen en Gjokaj mag Agent Daniel Sousa spelen.

Agent Jack Thompson: Is in zijn dertiger jaren, knap en zich daar nogal bewust van. Hij is onvriendelijk tegen vrouwen op het werk en houdt niet van het gebrek aan erkenning voor zijn werk.

Daniel Sousa: Is alles wat Jack Thompson wil zijn. Hij is een oorlogsheld die een steun nodig heeft om te kunnen lopen. Hij vindt omgaan met de dagelijkse beslommeringen op het kantoor moeilijker dan omgaan met zijn verwonding. Sousa is een eerbaar en vriendelijk man.

rotator_large_superior

Agent Carter is gebaseerd op de Marvel One Shot die op de Blu-ray en DVD van Iron Man 3 stond. De serie wordt geproduceerd door Christopher Markus, Steve McFeely, Tara Butters, Michele Fazekas, Kevin Feige, Louis D’Esposito en Jeph Loeb. De show dient als mid-season vervanging voor Agents of S.H.I.E.L.D..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box