Trailer voor Netflix’s Collateral

Share Button

Trailer voor Netflix’s CollateralNetflix heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor de aankomende mini thrillerserie Collateral. Bekijk deze hieronder.

Collateral speelt zich af tijdens vier dagen in Londenen onderzoekt de spiraalvormige repercussies rond het neerschieten van een pizzabezorger. Detective inspecteur Kip Glaspie (Carey Mulligan) weigert te accepteren dat dit een willekeurige daad van geweld is, en is vastbesloten om te ontdekken of er een donkerdere waarheid is.

Hoewel het wel het label ‘Netflix Original’ op de officiële pagina heeft staan, maakte de serie zijn debuut in Engeland op BBC Two op 12 februari. Wat Netflix heeft, is exclusieve internationale streamingrechten. Netflix produceerde het ook samen met The Forge, een in het Verenigd Koninkrijk gevestigd, onafhankelijk productiebedrijf.

De serie heeft hoofdrollen voor Carey Mulligan, John Simm, Nicola Walker en Billie Piper. Toneelschrijver en scenarioschrijver David Hare heeft de serie gemaakt en geschreven. Het is geregisseerd door S.J. Clarkson (Jessica Jones). George Faber en Mark Pybus zijn de uitvoerende producenten.

Collateral is vanaf 9 maart te zien op Netflix.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box