Trailer Grey’s Anatomy spinoff Station 19

Share Button

Trailer Grey’s Anatomy spinoff Station 19ABC heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de aankomende spinoff van Grey’s AnatomyStation 19 is de komende serie gesitueerd in een Seattle brandweerkazerne en vindt drie blokken van het beroemde Seattle Grace Hospital plaats.

De serie volgt de relaties en gevaren van de hardwerkende bemanning van het brandweerkazerne Station 19, die opereren als brandweermannen en getrainde EMT’s. In de hoofdrol zien we Jaina Lee Ortiz als Andy Herrera, een zelfverzekerde, badass brandweerman die ook de dochter is van Captain Pruitt, die wordt gespeeld door Miguel Sandoval. Pruitt werkt als de mentor van zowel Andy als Jack Gibson (Gray Damon), luitenant van Station 19. Andy en Jack kunnen complete tegenpolen zijn.

Andere personages  zijn onder meer rookie Ben Warren (Jason George), de Station-favoriet Travis Montgomery (Jay Hayden), Andy’s vroegere vlam Ryan Tanner (Alberto Frezza) en haar beste vriend / vertrouweling Maya Bishop (Danielle Savre).

Station 19 is gemaakt en geschreven door Grey‘s uitvoerend producent / co-showrunner Stacy McKee. Grey‘s bedenker Shonda Rhimes en de frequente productie-medewerker Betsy Beers gaan produceren. De serie gaat in première op ABC op 22 maart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box