Taylor Russell rol in Netflix’s Lost in Space

Share Button

Taylor Russell rol in Netflix’s Lost in SpaceNetflix’s Lost in Space serie is al een tijdje in ontwikkeling. Vandaag is bekend geworden dat er een eerste castlid gevonden is. Actrice Taylor Russell zal namelijk de rol van Judy Robinson spelen. Die rol werd in de originele serie gespeeld door Mara Kristen en later door Heather Graham. Het personage is de dochter van John en Maureen en oudere zus van Penny en Will.

De serie zal te zien zijn in 2018 en krijgt tien afleveringen. De eerste synopsis is als volgt:

“The original series so deftly captured both drama and comedy, and that made it very appealing to a broad audience,” said Cindy Holland, Netflix’s VP of original content, back in June. “The current creative team’s reimagining of the series for Netflix is sure to appeal to both fans who fondly remember the original and to create a new generation of enthusiasts around the world.”

Lost in Space is een sciencefictionserie bedacht door Irwin Allen, en geproduceerd door 20th Century Fox Television. De serie liep drie seizoenen met een totaal van 83 afleveringen. Het eerste seizoen van de serie was in zwart-wit, de overige twee in kleur.

De nieuwe serie wordt geschreven door Matt Sazama en Burk Sharpless. Verder is Zack Estrin aangetrokken als showrunner. Het plan is om de serie te laten draaien om thema’s van het origineel. De familie Robinson staat nog steeds aan de basis van het verhaal en raakt lichtjaren gestrand van hun geplande bestemming. Ze vechten tegen een vreemde buitenaardse omgeving en hun eigen persoonlijke demonen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box