Tanners verzameld op nieuwe Fuller House foto’s

Share Button

Tanners verzameld op nieuwe Fuller House foto's

Netflix heeft de eerste officiële foto’s vrijgegeven van Fuller House, de spin-off van Full HouseFull House was een komedieserie, die van 1987 tot en met 1995 werd uitgezonden in Nederland. De serie draaide om de alleenstaande vader Danny Tanner (Bob Saget), met zijn drie dochters D.J, Stephanie en Michelle. Hulp bij de opvoeding werd geboden door Joey en zwager Jesse.

Tanners verzameld op nieuwe Fuller House foto's

Tanners verzameld op nieuwe Fuller House foto's

Fuller House

FullerHouse_ep108_1229.CR2

De serie zal gaan over D.J., haar zus Stephanie en haar beste vriendin Kimmy. D.J. heeft recent haar man verloren, en heeft twee jonge kinderen en is daarnaast zwanger. Stephanie probeert aan de bak te komen als muzikant en Kimmy is een alleenstaande moeder van de tienerdochter Ramona. Omdat D.J. het zwaar heeft met het zorgen voor twee kinderen besluiten Stephanie en Kimmy bij D.J. in te trekken om haar te helpen.

In de serie zijn er rollen voor Candace CameronJodie SweetinSoni Bringas, Andrea BarberBob SagetJohn Stamos, Lori Loughlin en Dave Coulier. Mary-Kate en Ashley Olsen, wie om en om de rol van Michelle Tanner speelden in Full House, zijn de enige originele castleden die niet in de spin-off te zien zullen zijn. Stamos produceert daarnaast Fuller House. Netflix heeft van het vervolg in totaal dertien afleveringen besteld, welke vanaf 26 februari te bekijken zijn.

One thought on “Tanners verzameld op nieuwe Fuller House foto’s”

  1. Leuk! Wij zitten er klaar voor. Jammer dat de Olsen twins niet mee spelen.

    “de enigste originele castleden die niet in de spin-off”

    enige* 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box