Stranger Things seizoen 2 in 2017!

Share Button

Stranger Things seizoen 2 in 2017!Eindelijk is het officieel! Netflix heeft een tweede seizoen van Stranger Things bevestigd voor 2017. Het seizoen krijgt in totaal negen afleveringen, waar het eerste seizoen er acht kreeg. Schrijvers en bedenkers Matt en Ross Duffer zullen allebei wederom meewerken. De serie is een liefdesbrief aan de bovennatuurlijke klassiekers uit de jaren tachtig. Middels onderstaande aankondigingsvideo zijn ook meteen de titels van de aankomende afleveringen onthuld: “Madmax”, “The Boy Who Came Back To Life”, “The Pumpkin Patch”, “The Palace”, “The Storm”, “The Pollywog”, “The Secret Cabin”, “The Brain” en “The Lost Brother”.

Stranger Things speelt zich af in het Amerikaanse plaatsje Hawkins en gaat over de zoektocht naar een jochie die onder vreemde omstandigheden verdwijnt. Zijn moeder begint samen met de plaatselijke politie een onderzoek en komt erachter dat de overheid meer weet over de mysterieuze verdwijning. De echte hoofdrollen zijn echter weggelegd voor drie jochies, die meer komen te weten over de wereld waarin ze leven dan ze ooit hadden durven dromen.

Hoofdrollen zijn er voor Winona Ryder, Matthew Modine, David Harbour, Charlie Heaton, Natalia Dyer, Millie Brown, Finn Wolfhard, Caleb McLaughlin, Gaten Matarazzo en Cara Buono.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box