Start TeeVeehoek.nl

Share Button

Start TeeVeehoek.nl 1

TeeVeehoek.nl is het meest complete én snelste online televisiemagazine voor de nieuwsgierige seriekijker.

De afgelopen paar maanden heeft het team achter Filmhoek.nl hard gewerkt aan een zustersite TeeVeehoek.nl. Vandaag is de officiële lancering van de site.

Al enige tijd hebben televisieseries een grote ontwikkeling doorgemaakt, wat vooral begon met de komst van series als 24 en Lost. Het zijn in feite kleine minifilms geworden met een afgerond narratief. Waren televisieseries vroeger het terrein van de B-acteurs en actrices, momenteel staan de grote sterren van Hollywood in de rij om in een grote serie mee te mogen spelen. De budgetten van televisieseries zijn daarnaast de afgelopen jaren flink toegenomen. Het genre wordt steeds serieuzer genomen, maar toch verschillen de twee mediavormen van elkaar en daarom vinden wij dat televisieseries een eigen site verdienen.

Op de site zal dagelijks veel serienieuws verschijnen. Daarnaast zullen er door ons team blogs geschreven worden en zullen er zelfs recensies verschijnen over gehele seizoenen van jullie favoriete series. Omdat we aan het begin staan van het leven van ons nieuw ‘kindje’ zal de site de komende tijd nog verschillende aanpassingen en verbeteringen ondergaan.

Vanzelfsprekend zijn wij ook diverse andere sociale media platformen te volgen, zoals op onze Facebook pagina of op ons Twitter account. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar men diverse trailers en andere filmpjes zult vinden.

We hopen vanze;fsprekend jullie, net als op Filmhoek, de komende tijd in grote getalen te mogen ontvangen!

Mvg,

Het TeeVeehoek team!

Start TeeVeehoek.nl 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box