Rob Lowe krijgt rol in Code Black

Share Button

Rob Lowe krijgt rol in Code BlackRob Lowe gaat een vaste rol spelen in het tweede seizoen van de ziekenhuisserie Code Black. Hij speelt een militaire arts, die de andere doktoren van Angels Memorial gaat leren hoe je gewonde soldaten behandeld.

Lowe was afgelopen seizoen te zien in The Grinder, een comedy waarin hij een acteur speelde die op het advocatenkantoor van zijn broer en vader komt werken nadat hij zijn rol als advocaat in een televisieserie kwijt is geraakt.

Code Black speelt zich af op een spoedeisende hulp van LA County Hospital. Dat is niet zomaar een ziekenhuis, maar eentje met de drukste en meest beruchte ER van Amerika. De briljante arts Leanne Royer probeert  deze chaos in goede banen te leiden. De heldhaftige artsen en verpleegkundigen van de ER werken met enorme snelheid om de grote aantallen patiënten te behandelen.

De serie ondergaat ingrijpende veranderingen, waarbij een aantal vaste castleden plaats moeten maken voor nieuwe. Rob Lowe is een van vier nieuwe gezichten in het tweede seizoen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box