Populair trio keert terug in The X-Files

Share Button

 

the-lone-gunmen-4dc3192721982

Wie kent ze niet; de Lone Gunmen. Deze drie geeks waren de oren en ogen van Fox Mulder (David Duchovny)  bij de mysteries in The X-Files. Tom Braidwood, Dean Haglund, en Bruce Harwood keren terug in hun rol als de Lone Gunmen in de nieuwe serie. Ondanks het feit dat het jolige trio in het negende seizoen om het leven zijn gekomen, maken zij toch een terugkeer. Het trio kreeg in 2001 een kortdurende spin-off. Dit heeft helaas maar dertien afleveringen geduurd. Zou het aan het getal dertien gelegen hebben? Ik ben in ieder geval niet bijgelovig.

The X-Files

In januari gaat het tiende seizoen van The X-Files, met David Duchovny en Gillian Anderson, in première. Een aantal andere dood gewaande The X-Files favorieten keren terug in het nieuwe seizoen, zoals Walter Skinner (Mitch Pileggi) en The Cigarette-smoking Man (William B. Davis). Nieuwe toevoegingen aan de cast zijn Robbie Amell en Lauren Ambrose als nieuwe FBI Agenten.

The X-Files is een Amerikaanse televisieserie ontwikkeld door Chris Carter en voor het eerst vertoond in 1993. Fox Mulder en Dana Scully zijn twee FBI-agenten die onderzoek doen naar het paranormale. Daarbij komen ze de meest bizarre zaken tegen, en moeten ze het opnemen tegen onbekende, duistere krachten.

The X-Files is te zien vanaf januari 2016. Wie zit er nog meer vol spanning op deze serie te wachten? Ik ieder geval wel.

 

De X-Files keren terug op 24 januari 2016, ik kan niet wachten.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box