The Night Manager waarschijnlijk een tweede seizoen

Share Button

The Night Manager waarschijnlijk een tweede seizoenRegisseur Susanne Bier heeft bevestigd dat er momenteel hard gewerkt wordt aan de scenario’s voor een nieuw seizoen van de BBC- en AMC-productie The Night Manager. Het verhaal van de serie is gebaseerd op een verhaal van auteur John le Carre. Bier vertelde Screen Daily dat een team van schrijvers momenteel werkt aan het verhaal, maar dat er geen tweede seizoen komt als het verhaal zich niet kan meten met het eerste seizoen:

“We all very much want to do a season two, but the thing we absolutely do not want is to do something that does not live up to the level of season one. That would be a really bad idea.”

Bier heeft nog niet laten weten of de personages die gespeeld werden door Tom Hiddleston, Hugh Laurie, Olivia Colman en Elizabeth Debicki zullen terugkeren. David Farr (Hanna) schreef alle zes afleveringen van het eerste seizoen en heeft eerder aangegeven dat hij niet terug zal keren voor meer afleveringen omdat hij tevreden is met het einde van het eerste seizoen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box