Nieuwe trailer voor Sneaky Pete seizoen 2

Share Button

Nieuwe trailer voor Sneaky Pete seizoen 2Het door Giovanni Ribisi geleide misdaaddrama Sneaky Pete keert terug voor zijn tweede seizoen in maart en Amazon heeft een nieuwe trailer vrijgegeven, die je hieronder kan bekijken.

De Amazon Prime original series is mede-gemaakt door Bryan Cranston (Breaking Bad) en David Shore, de maker van het medische drama House. De serie volgt con-man Marius (Ribisi), die op de vlucht is voor een wrede gangster. Marius verbergt zich door de identiteit van zijn celgenoot Pete aan te nemen en neemt dekking bij Pete’s vervreemde familie, de Bernhardts – een kleurrijke groep (onder leiding van Margo Martindale) met goed bewaakte en gevaarlijke geheimen van zichzelf.

Het tweede seizoen van Sneaky Pete begint met Marius, terwijl hij op het punt staat een frisse start te maken. Hij wordt uiteindelijk teruggesleurd in de rol van Pete Murphy. Wanneer twee misdadigers, in de veronderstelling dat hij Pete is, de Bernhardts dreigen te doden als hij ze niet meeneemt naar Pete’s vervreemde moeder en de miljoenen die ze van hun werkgever heeft gestolen. Nu moet Marius een gevaarlijke lijn betreden om haar te vinden en de familie te beschermen.

De serie heeft ook rollen voor Marin Ireland, Shane McRae, Libe Barer, Michael Drayer en Pete Gerety. Sneaky Pete seizoen 2 gaat op 9 maart in première op Amazon Prime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box