Nieuwe trailer voor Crackle’s The Oath van Curtis ’50 Cent’ Jackson

Share Button

Nieuwe trailer voor Crackle’s The Oath van Curtis ’50 Cent’ Jackson Crackle‘s The Oath is een gruwelijke actievolle dramaserie met in de hoofdrol Sean Bean (Game of Thrones), Ryan Kwanten (True Blood), Cory Hardrict (American Sniper), Katrina Law (Training Day), Arlen Escarpeta (The Magicians), en JJ Soria (Animal Kingdom, The Fosters).  Bekijk hieronder de nieuwe trailer.

De serie verkent een wereld van bendes die gezworen hebben om mensen te beschermen en te verdedigen en werpt licht op corrupte en geheime genootschappen die bijna onmogelijk zijn om toe te treden. De serie neemt een meedogenloze blik op de gecompliceerde dynamiek in deze organisaties en documenteert het leven van degenen die bereid zijn alles te riskeren om alles te hebben.

The Oath is gemaakt door Joe Halpin (Hawaii Five-O, Secrets and Lies), die 17 jaar lang werkte als een sheriff-afgevaardigde uit Los Angeles County in South Central, waarvan 12 als undercover-officier. De serie wordt uitvoerend geproduceerd door Curtis “50 Cent” Jackson en zijn G-Unit Film & Televiion Inc., Todd Hoffman van Storied Media Group, Dennis Kim en Anne Clements (StartUp) en Joe Halpin die als maker, schrijver en showrunner dient. De serie is geregisseerd door Jeff T. Thomas (Blindspot, Wayward Pines) en Luis Prieto (Kidnap).

De serie wordt donderdag 8 maart geïntroduceerd op de streamingdienst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box