Nieuwe poster SyFy-serie Van Helsing

Share Button

Van Helsing, de vampiersjager uit Bram Stokers Draculakrijgt later dit jaar van SyFy een eigen serie. Kelly Overton speelt in de serie de rol van Vanessa Van Helsing, die uit de dood herrijst in een wereld die stikt van de vampiers. Bekijk hieronder de eerste poster van de serie!

Nieuwe poster SyFy-serie Van Helsing

De serie zal een nieuwe blik geven op de mythe van Dracula en zijn rivaal Van Helsing. Opvallend is dat deze rol dit keer gespeeld zal worden door een vrouw. Van Helsing werd eerder al verfilmd (2014) door regisseur Stephen Sommers, met in de hoofdrollen Hugh Jackman en Kate Beckinsale. In deze versie volgen we Abraham Van Helsing’s dochter Vanessa, die in de toekomst uit de dood herrijst en erachter komt dat vampiers de wereld hebben overgenomen. Vanessa heeft echter bepaalde krachten waarmee ze de vampieren de baas kan. Al snel blijkt Vanessa de laatste hoop voor de mensheid en leidt zij een offensief om de wereld weer in handen van de mens te krijgen.

Naast Overton zijn er ook rollen voor Jonathan Scarfe, Christopher Heyerdahl, Paul Johansson, David Cubitt en Tim Guinee. Neil Labute produceert de serie, die dit najaar door SyFy zal worden uitgezonden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box