Nieuwe poster en informatie Agent Carter seizoen 2

Share Button

jxc56-agent-carter-600

Hayley Atwell zal wederom te zien zijn in het tweede seizoen van Marvels Agent Carter. Daarnaast zullen ook James D’Arcy en Enver Gjokaj terugkeren. Van andere acteurs als Chad Michael Murray (Agent Thompson), Lyndsy Fonesca (Angie Martinelli) en Bridget Regan (Dottie Underwood) wordt ook verwacht dat ze zullen terugkeren.

Daarnaast is het mogelijk dat Arnim Zola en The Winter Soldier rollen krijgen in het nieuwe seizoen. In een interview vertelde showrunner Michele Fazekas dat het tweede seizoen om andere schurken draait: “Despite teasing the Winter Soldier program at the end of season 1, the plan is to go in a different direction. “At this point, we’re telling a new story. People who are fans of the Marvel comic book universe will recognize our villain and there’s more than one villain.“We’re certainly taking inspiration from the comic book universe, so anybody who knows that will be rewarded.”

Het nieuwe seizoen van Agent Carter speelt zich af in Los Angeles en zal zich focussen op een zaak die te moeilijk is voor de reguliere politie in L.A. om op te lossen. Een van de meest gevierde aspecten van het eerste seizoen was de vriendschap en chemie tussen Peggy en Jarvis, die dus opnieuw samen te zien zullen zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box