Nieuwe acteur 13 Reasons Why seizoen 2

Share Button

13 Reasons Why Netflix heeft zeven nieuwe acteurs toegevoegd aan de cast van 13 Reasons Why seizoen 2. Anne Winters, Bryce Cass, Chelsea Alden, Allison Miller, Samantha Logan, Kelli O’Hara en Ben Lawson zullen allen in meerdere afleveringen van de populaire serie te zien zijn. De opnames zijn op dit moment in volle gang.

De nieuwe acteurs spelen een verscheidenheid aan rollen, waaronder nieuwe studenten en ook volwassen personages, zoals een advocaat. Laatstgenoemde zal waarschijnlijk centraal staat in de verhaallijn die zal gaan om een rechtszaak die door ouders is ingediend (Kate Walsh en Brian d ‘Arcy James) tegen de middelbare school. Dit alles in het licht van het zelfmoord uit het vorige seizoen door student Hannah Baker (Katherine Langford).

13 Reasons Why, gebaseerd op de reeks bestsellers van Jay Asher, gaat over Clay Jensen (Dylan Minette), een jongeman die op een dag thuiskomt en een mysterieuze doos met z’n naam erop aantreft. De inhoud bestaat uit een stel cassettes waarop zijn klasgenoot Hannah Baker te horen is. Het lugubere aan het geheel is dat Hannah (Katherine Langford) – op wie Clay overigens verliefd was – twee weken eerder zelfmoord heeft gepleegd en op de cassettes legt ze uit dat ze dertien verschillende redenen had om haar leven te beëindigen.

Het tweede seizoen zou in 2018 te zien moeten zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box