Netflix maakt na één seizoen einde aan wietcomedy Disjointed

Share Button

Netflix maakt na één seizoen einde aan wietcomedy Disjointed Netflix heeft bekend gemaakt dat het geen toekomst meer ziet voor de serie Disjointed. Lange tijd leek er alsnog een tweede seizoen van de reeks te komen, maar deze hoop wordt nu volledig de grond ingedrukt. Netflix bestelde in het voorjaar twintig afleveringen van Disjointed. Tien daarvan werden in augustus opgenomen in het aanbod van het platform, de andere tien zijn sinds januari beschikbaar.

In Disjointed kruipt Kathy Bates in de huid van Ruth, een eigenaresse van een coffeeshop in Amerika. Ze runt deze tent met haar zoon. Het is haar droombaan, want ze kan bijna altijd high zijn. Dat geldt overigens ook voor haar zoon en de bewaker, die ook in de coffeeshop werken. Voordat Ruth de coffeeshop in LA opende had ze een heel ander leven. Ze was advocate, maar wilde zich hard maken voor de legalisering van marihuana.

De sitcom is afkomstig van niemand minder dan Chuck Lorre. Hij boekte in het verleden al grote successen met series als Two and a Half Men en The Big Bang Theory. Hoofdrollen waren er voor Kathy Bates, Chris Redd, Nicole Sullivan, Tone Bell, Betsy Sodaro, Elizabeth Alderfer, Dougie Baldwin, Elizabeth Ho en Aaron Moten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box