Netflix geeft A Series of Unfortunate Events een derde seizoen

Share Button

Netflix geeft A Series of Unfortunate Events een derde seizoenEr komt nog een seizoen van Netflix‘s A Series of Unfortunate Events. Minder dan een maand na de aankondiging dat de serie een tweede seizoen zal krijgen, meldt TVLine dat er al gewerkt wordt aan een derde seizoen van A Series of Unfortunate Events. Het eerste seizoen behandelt de eerste vier boeken in de Lemony Snicket serie. De verwachting is dat seizoen 2 de boeken 5 tot en met 9 zal adapteren, en het derde seizoen zal de adaptaties tot een einde brengen met de boeken 10 tot en met dertien.

A Series of Unfortunate Events is het verhaal van weeskinderen Violet, Klaus en Sunny Baudelaire, en de invloed van Graaf Olaf, terwijl ze uitdagingen en ongelukken moeten overkomen. Daarbij probeert hun gemene oom hun rijkdom te stelen, terwijl zijzelf op zoek zijn naar het geheim achter de dood van hun ouders. Van de boeken zijn meer dan 65 miljoen exemplaren verkocht.

De hoofdrol in A Series of Unfortunate Events is voor Neil Patrick Harris als Count OlafDaarnaast zijn er ook rollen voor Malina Heissman, Louis Hynes, Joan Cusack, Presley Smith, Alfre Woodard, Catherine O’Hara, K. Todd Freeman, Aasif Maandvi, Don Johnson en Patrick Warburton.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box