NBC’s The Blacklist krijgt vierde seizoen

Share Button

NBC's The Blacklist krijgt vierde seizoen

NBC heeft vandaag officieel laten weten dat hun populaire serie The Blacklist een vierde seizoen krijgt. Jon Bokenkamp, bedenker van de serie, deed deze onthulling tijdens een podcast eerder deze week. Hij zei:

“We knew about that a while ago, it’s one of those things that’s hard to keep quiet. But yes, we’re renewed through the fourth season.”

NBC is eerder dan alle andere netwerken met het aankondigen van nieuwe seizoen, aangezien de meeste series pas halverwege hun seizoenen zijn. Zo kondigde NBC aan dat van Blindspot, Chicago Fire en Chicago P.D. in het najaar van 2016 nieuwe afleveringen zullen worden uitgezonden.

The Blacklist  is een Amerikaanse misdaadserie over ‘s werelds meest gezochte crimineel Raymond ‘Red’ Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen. Hoofdrollen zijn er voor o.a. James Spader, ‎Megan Boone en ‎Ryan Eggold.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box