Michael Peña en Diego Luna hoofdrollen in Narcos seizoen 4

Share Button

Michael Peña en Diego Luna hoofdrollen in Narcos seizoen 4Netflix kondigde vandaag aan dat Michael Peña (Crash, American Hustle) en Diego Luna (Rogue One, Y Tu Mamá También) de hoofdrollen zullen spelen in het vierde seizoen van Narcos. De opnames van het nieuwe seizoen zijn recentelijk van start gegaan in Mexico City, Mexico. De castingaankondiging en locatie werden vandaag bevestigd in een Narcos seizoen 4 teaser, die je hieronder kunt bekijken.

Narcos seizoen 4 gaat in 2018 in première. Narcos wordt geproduceerd door Gaumont Television voor Netflix. Uitvoerende producenten voor de serie zijn José Padilha, Eric Newman, Doug Miro en Carlo Bernar

Narcos beschrijft de aangrijpende, realistische verhalen van de beruchte drugs kingpins van de late jaren tachtig en de inspanningen van de wetshandhavers om hen het hoofd te bieden in brute, bloederige conflicten. De serie behandelt de vele, vaak tegenstrijdige krachten – legaal, politiek, politie, militair en civiel – die botsen in de poging om cocaïne onder controle te houden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box