Matt Ryan wil Constantine crossover met DC-films

Share Button
Matt Ryan als Constantine
Matt Ryan als Constantine

Het eerste seizoen van de NBC-serie Constantine bleek eerder plotseling maar dertien afleveringen te krijgen. Toch hoopt de zender dat de kijkcijfers zullen toenemen. Hoofdrolspeler Matt Ryan lijkt hoopvol en sprak in een interview over een crossover met het DC-filmuniversum en het acteren naast Ben Afflecks Batman en Henry Cavills Superman: “I’m not sure. The show’s made by Warner Bros., which has the deal with DC, and it’s licensed to NBC, so I don’t know how the ins and outs of that work. But as an actor, how amazing would that be to do a crossover?”

Op dit moment lijkt een crossover tussen de films en series van Warner Bros. en DC erg onwaarschijnlijk, daar meermaals liet DC-baas Geoff Johns weten dat de films en series in aparte universa bestaan.

Matt Ryan speelt in de serie de antiheld Constantine, welke gebaseerd is op de populaire Hellblazer comics, die draaien om de demonenjager John Constantine. Met zijn grote kennis van de duistere kunsten en gevoel voor humor, strijdt Constantine voor het goede. Althans, dat deed hij. Want zijn ziel was al veroordeeld tot de hel en daarom besloot hij om zijn leven als bestrijder van het kwaad achter zich te laten. Als demonen Liv (Lucy Griffiths) de dochter van zijn beste vriend aanvallen, besluit hij uit zijn pensioen te komen. Hij moet alles doen in zijn macht om haar te redden. De tweede helft van het eerste seizoen zal vanaf 16 januari te zien zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box