Lizzy Caplan in Das Boot-sequelserie

Share Button

Lizzy Caplan in Das Boot-sequelserieLizzy Caplan (Masters of Sex) en August Wittgenstein (The Crown) zijn gecast in de 28 miljoen dollar kostende sequel op de filmklassieker Das Boot uit 1981 (en het gelijknamige boek van Lothar-Gunther Buchheim). Ze zullen te zien zijn naast Rick Okon, Vicky Krieps, Jonathan Zaccai, Leonard Scheicher, Robert Stadlober, Franz Dinda en Stefan Konarske. De Duitse regisseur Andreas Prochaska zal alle acht afleveringen van de miniserie regisseren.

De serie speelt zich af in het najaar van 1942 en gaat over de oorlog op zee vanuit het perspectief van een jonge duikbootbemanning. We zien echter ook hoe het er aan land aan toegaat en hoe het staat met de Franse verzetsstrijders.

Okon zal de kapitein spelen van de U-612 onderzeeër. De 104 dagen durende opnames zijn momenteel aan de gang en zullen plaatsvinden in La Rochelle, Praag, Malta en München. De vooralsnog titelloze miniserie wordt geproduceerd door Sonar Entertainment, Sky en Bavaria Fernsehproduktion. Sky zal de seriet in het najaar van 2018 uitzenden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box