K3 zoekt K3 finale hogere kijkcijfers dan The Voice of Holland

Share Button

69304a95fd664c31f76f1c77a7de42ec-1446895508

Na een lange speurtocht naar een nieuwe K3 hebben Klaasje, Marthe en Hanne gisterenavond de wedstrijd K3 zoekt K3 gewonnen. De wedstrijd was opgezet omdat de ‘oude’ K3, Karen, Kristel, Josje, besloten hun regenboog jurkjes aan de wilgen te hangen. Via de tv show K3 zoekt K3 hebben duizenden meisjes de kans gekregen om hun plek in de K3-geschiedenis te verwerven. Gisterenavond was dan eindelijk de finale en het bleek het best bekeken programma van de vrijdagavond. Uit het artikel van NU.nl:

“De ontknoping van de talentenjacht K3 zoekt K3 heeft vrijdagavond bijna 1,9 miljoen kijkers getrokken.  Dat blijkt uit cijfers van stichting Kijkonderzoek. K3 zoekt K3 was na The Voice of Holland – The Battle met 2,2 miljoen kijkers en het Achtuurjournaal met 2,1 miljoen kijkers het best bekeken programma van de vrijdagavond.”

De kijkers én juryleden Karen, Kristel, Josje, Gert Verhulst en Miguel Wiels stemden op hun ideale K3-combinatie. Aan het begin van de show was het laatste live televisieoptreden van de ‘oude’ K3, Karen, Kristel en Josje, te zien. Daarna brak de finale met vol gas los.

FB_IMG_1446881788749

De finalisten kregen de kans om in verschillende combinaties oude en nieuwe K3 liedjes te laten horen. De nieuwe K3 mocht aan het einde van de finale hun eerste single 10.000 Luchtballonnen zingen in de nieuwe regenboogjurkjes. Het programma was ook succesvol op Twitter, de hashtag #K3zoektK3 belandde boven aan de lijst van wereldwijde trending topics. De dames duiken nu de studio in om aan hun nieuwe album te beginnen, gevolgd door een tour met de ‘oude’ K3.

Hanne

Klaasje

Marthe

De eerste single 10.000 luchtballonen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box