Game of Thrones plotdetails

Share Button

Game-of-Thrones
De titels van de eerste afleveringen van het vierde seizoen van HBO-serie Game of Thrones zijn vrijgegeven. En die geven grote hints over wat we kunnen verwachten van de eerste afleveringen.

*** Let op spoilers ***

Season 4, Episode 1: “Two Swords.” Running time: 58 minutes
Season 4, Episode 2: “The Lion and the Rose.” Running time: 52 minutes
Season 4, Episode 3: “Breaker of Chains.” Running time: 56 minutes
Season 4, Episode 4: “Oathkeeper.” Running time: 54 minutes

Two Swords refereert waarschijnlijk aan de twee zwaarden die gemaakt zijn door Ned Stark’s zwaard Ice om te smelten. Tywin Lannister gaf het ene zwaard (Oathkeeper) aan Jaime en het andere (Widow’s Wail) aan King Joffrey. The Lion and the Rose zou kunnen verwijzen naar het huwelijk van Joffrey en Maraery Tyrell. Een belangrijke gebeurtenis, die we kunnen verwachten later in het seizoen.

Breaker of Chains verwijst naar Daenerys en de verovering van de slavenstad Mereen. Oathkeeper is een lastige, maar we verwachten dat dit het moment is waarop Jaime zijn zwaard aan Brienne geeft waardoor ze haar missie om Sansa Stark te redden kan vervullen. Waar Sansa is en hoe is ze vertrokken? Laten we zeggen dat iets waar hierboven naar gehint wordt King’s Landing onveilig maakt voor Sansa.

HBO heeft eerder laten weten dat er vanaf seizoen vier afgeweken wordt van een vast stramien, waardoor de grootste gebeurtenis als cliffhanger werden bewaart tot aflevering negen.

Vanaf 6 april is de eerste nieuwe aflevering te zien op HBO Nederland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box