Full House keert terug op Netflix als Fuller House

Share Button

2015-04-21-1429631070-4914563-FullHouse (1)

Full House was een komedieserie, die van 1987 tot en met 1995 werd uitgezonden in Nederland. De serie draaide om de alleenstaande vader Danny Tanner (Bob Saget), met zijn drie dochters D.J, Stephanie en Michelle. Hulp bij de opvoeding werd geboden door Joey en zwager Jesse. In 1995 stopte de serie, maar nu komt deze terug met een spin- off op Netflix genaamd Fuller House.

De serie zal gaan over D.J. (Candace Cameron), haar zus Staphanie (Jodie Sweetin) en haar beste vriendin Kimmy (Andrea Barber). D.J. heeft recent haar man verloren, en heeft twee jonge kinderen en is daarnaast zwanger. Stephanie probeert aan de bak te komen als muzikant en Kimmy is een alleenstaande moeder van de tienerdochter Ramona. Omdat D.J. het zwaar heeft met het zorgen voor twee kinderen besluiten Stephanie en Kimmy bij D.J. in te trekken om haar te helpen.

John Stamos produceert Fuller House en heeft daarnaast als Uncle Jesse een gastrol. Acteurs Bob Saget, Mary-Kate en Ashley Olsen, Dave Coulier en Lori Loughlin zijn ook in gesprek over een terugkeer. Netflix heeft van het vervolg in totaal dertien afleveringen besteld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box