Fox annuleert Dads, Enlisted, Surviving Jack en Rake

Share Button

Fox annuleert Dads, Enlisted, Surviving Jack en Rake

Fox heeft een aantal recente series geannuleerd, waaronder Dads, Enlisted, Surving Jack en Rake. De series zijn geannuleerd omdat ze ofwel niet genoeg kijkers trokken of niet aan de verwachtingen voldeden.

Dads werd geproduceerd door Seth MacFarlane, Alec Sulkin en Wellesley Wild en had in de hoofdrollen Seth Green, Giovanni Ribisi, Brenda Song, Vanessa Lachey, Tonita Castro, Peter Riegert en Martin Mull. Centraal stonden twee succesvolle mannen die al sinds hun kindertijd vrienden waren. Hun stabiele levens worden op de kop gezet als hun vaders plotseling bij hen in huis intrekken en hun levens compleet overnemen.

Enlisted werd bedacht door Kevin Biegel en had hoofdrollen voor Geoff Stults, Chris Lowell en Parker Young. De comedy draait om een jonge broer die van het leger terugkeert naar huis en weer een band probeert op te bouwen met zijn twee broers.

Surviving Jack was geschreven door Bill Lawrence en speelde zich af in de jaren ’90. De serie volgt een man en zijn zoon die een man wordt.

Tot slot draaide Rake om een briljante en zeer charmante medewerker van het openbaar ministerie (Greg Kinnear). Zijn chaotische persoonlijke leven komt in de weg te staan van zijn professionele leven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box