Eerste vier afleveringen van Game of Thrones gelekt

Share Button

game-of-thrones-season-5

Fans van Game of Thrones kunnen hun hart ophalen: zij hoeven niet meer te wachten op de eerste aflevering van seizoen vijf. De eerste vier afleveringen van de populaire serie van HBO zijn namelijk gisteravond gelekt. De lek komt van een van de recensie-DVD’s met de afleveringen die makers van de serie hadden opgestuurd. Aflevering 1 zou vanavond in première gaan op HBO.

De cast bestaat uit namen als Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau, Kit Harington, Natalie Dormer, Maisie Williams, Sophie Turner, Carice van Houten en Michiel Huisman.

En nieuwkomers Alexander Siddig, Toby Sebastian, Nell Tiger Free, Keisha Castle-Hughes, Jessica Henwick, Rosabell Laurenti Sellers, DeObia Oparei, Jonathan Pryce, Hannah Waddingham, Enzo Cilenti, Michael Condron en Adewale Akinnuoye-Agbaje.

De bedenkers van de serie David Benioff en D.B. Weiss keren terug als uitvoerend producenten en showrunners voor seizoen 5, welke vooral gebaseerd zal zijn op het vierde en vijfde boek uit George R. R. Martin’s A Song of Ice and Fire boekenreeks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box