Eerste foto’s Snatch met Ruper Grint

Share Button

We hebben de eerste setfoto’s van Crackle‘s Snatch serie, gebaseerd op de Guy Ritchie film uit 2000. De opnames van het tien afleveringen durende eerste seizoen zijn in volle gang in Manchester. De foto’s kun je hieronder bekijken. Rupert Grint, vooral bekend van zijn rol als Ron Weasley in de Harry Potter franchise, zal te zien zijn in de hoofdrol. Tevens zijn er rollen voor Dougray Scott (Mission: Impossible 2) en Ed Westwick (J. Edgar).

Eerste foto's Snatch met Ruper Grint aexy8-snatch-s1-setfoto-1-600 cvzqv-snatch-s1-setfoto-2-600 mpt9d-snatch-s1-setfoto-3-600

Snatch gaat over een groep criminele twintigers die op een vrachtwagen vol goud stuiten en zo beland raken in de wereld van de georganiseerde misdaad, die wemelt van de corrupte politieagenten, internationale gangsters en plaatselijk gespuis.

Grint zal de rol spelen van Charlie Cavendish, een chaotische, verwaande oplichter. Scott is Vic Hill, een oplichter die vanuit de gevangenis zijn zaakjes voortzet. Westwick speelt de rol van nachtclubeigenaar Sonny Castillo. Nick Renton (The Musketeers) zal de serie regisseren. Snatch zal in 2017 uitgezonden worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box