David Wenham toegevoegt aan de cast van Iron Fist

Share Button

David Wenham toegevoegt aan de cast van Iron FistMarvel kondigde vandaag aan dat David Wenham (The Lord of the Rings, 300) toegevoegd is aan de cast van de Marvel serie Iron Fist. Hij zal Harold Meachum spelen, een oude bekend van Danny Rand’s ouders en ook verantwoordelijk voor hun dood. Dit is het geval in de comics, of dit in de serie net zo is zal nog moeten blijken. Showrunner Scott Buck had er het volgende over te vertellen:

“I’m very excited to have David as our Harold Meachum. David is capable of displaying raw, visceral strength as well as extremely keen intelligence,  this will add up to a character of complex depth who will keep us off balance all season.”

Uitvoerend producent Jeph Loeb heeft hier ook zijn lof over:

“David brings both a vulnerability and a danger to his many diverse roles, this key quality creates a gravitas our series requires as Danny unravels the secrets behind Rand Enterprises.”

Wenham sluit zich aan bij Finn Jones en Jessica Henwick die samen de hoofdrol gaan spelen in de Netflix serie. In het dagelijks leven staat Iron Fist bekend als Danny Rand. Hij is een meester in martial arts en is opgegroeid in de onsterfelijke stad K’un-Lun. Rand gebruikt zijn familiekapitaal om de armen van New York te steunen.

Na Daredevil en Jessica Jones is het nu dus de beurt aan Iron Fist. Deze vierde serie van Marvel en Netflix zal pas in 2017 te zien zijn. Eerst kunnen we  genieten van het eerste seizoen van Luke Cage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box