Cress Williams is Black Lightning

Share Button

Cress Williams is Black LightningVolgens The Hollywood Reporter zal The CW het DC-personage Black Lightning naar het kleine scherm brengen. De serie wordt gemaakt door Greg Berlanti en in de hoofdrol zien we Cress Williams als Jefferson Pierce. Black Lightning zal de vijfde DC Comic-serie worden bij The CW. Het is nog niet zeker of deze zich gaat afspelen in hetzelfde universum als Supergirl, The Flash, Arrow en DC’s Legends of Tomorrow.

Jefferson Pierce was ooit een superheld, maar besloot de cape van Black Lightning aan de wilgen te hangen, om zich te concentreren op zijn gezin. Maar zijn passie voor rechtvaardigheid en lichte ontvlambaarheid maken dat hij snel terug moet keren. Het heeft naar het schijnt vooral te maken met zijn dochter, die als jonge topleerling van haar klas, gerekruteerd wordt door een lokale bende.

Black Lightning was de eerste Afrikaans-Amerikaanse superheld van DC Comics. Zijn twee dochters werden ook superhelden. Anissa Pierce werd Thunder en Jennifer Pierce stond bekend als Lightning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box