Christina Ricci in trailer voor Z: The Beginning of Everything

Share Button

Amazon heeft de trailer, poster en foto’s vrijgegeven van Z: The Beginning of Everything. Deze kun je hieronder bekijken. In de hoofdrollen zien we Christina Ricci, David Hoflin, Jamie Anne Allman, David Strathairn, Corey Cott, Jordan Dean, Natalie Knepp, Christina Bennett Lind en Holly Curran.

Christina Ricci in trailer voor Z: The Beginning of Everything Amazon_Z_8.1.16_0391.CR2 zbeginning0003

Z: The Beginning of Everything is een biografische serie over Zelda Fitzgerald, de invloedrijke vrouw van The Great Gatsby-auteur F Scott. Fitzgerald. De serie gaat over de turbulent relatie tussen de twee en start wanneer ze elkaar in 1918 tegen het lijf lopen. Zij is dan nog een brutale vrouw uit het zuiden – een rasechte flapper uit de jazzscene van Alabama – en hij is dan een nog ongepubliceerde schrijver. In de jaren 20 komen ze echter al snel bekend te staan als een van de grootste powerkoppels in New York.<

De serie werd bedacht door Dawn Prestwitch en Nicole Yorkin, bekend van series als The Killing en Carnivale. Acteur Tim Blake Nelson regisseerde de pilot. Z: The Beginning of Everything is te zien vanaf 27 januari 2017 op Amazon Prime Video.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box