Child’s Play tv-serie van Don Mancini & David Kirschner

Share Button

 Child's Play tv-serie van Don Mancini & David KirschnerWe krijgen een Child’s Play tv-serie, volgens Bloody Disgusting. De klassieke horrorfilm viert dit jaar zijn dertigste verjaardag. Het serie is afkomstig van Don Mancini, die het scenario schreef en in de regiestoel zat voor Seed of Chucky, Curse of Chucky en Cult of Chucky.

Mancini vertelde de site dat hij en producent David Kirschner een Child’s Play serie ontwikkelen, en dat de serie “deliberately set up at end of the last movie,” and that the “tone is dark and disturbing.” Brad Dourif , die de stem van Chucky inspreekt, zal naar verluidt terugkeren voor de serie.

Kirschner vertelde de site in een afzonderlijk interview dat de serie geen reboot is, maar een voortzetting van het verhaal. Hij zei over zijn relatie met Mancini:

“I don’t think there’s a relationship that lasted this long. I’m incredibly excited about the series and to explore a world in which we’ve never done before.”

De eerste Child’s Play-film werd uitgebracht in november 1988 en er waren in totaal zeven films. Er zijn ook twee korte films verschenen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box