Castingnieuws rondom The Flash

Share Button

The Flash

Deadline liet weten dat The Game actrice Candice Patton gecast is als Iris West in The CW’s Arrow spin-off The Flash. Het lijkt er op dat de series de personage een andere draai zal geven als dat deze beschreven wordt in het bronmateriaal. Zo is ze Barry Allen’s beste vriendin en niet zijn liefdesinteresse.

candice_patton

Vervolgens liet Variety weten dat Broadway acteur Carlos Valdes gecast is als ‘mechanical engineering genius’ Cisco Ramon. Het is nog onduidelijk of Ramon zijn superkrachten zal hebben in de serie, maar na Allen’s transformatie in Arrow is het waarschijnlijk dat er meer en meer mensen met super krachten zich zullen tonen.

vibe22

Patton en Valdes voegen zich bij de cast bestaande uit Grant Gustin als Barry Allen, Jesse L. Martin als Iris’s vader Detective West, Rick Gosnett als Central City Police Detective Eddie Thawne en Danielle Panabaker als S.T.A.R. Labs bio engineer Caitlin Snow.

The Flash is afkomstig van de hand van medebedenkerers Greg Berlanti en Andrew Kreisberg wie, samen met Geoff Johns, de pilot zullen schrijven en Arrow pilot regisseur David Nutter zal de touwtjes in handen hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box