Bruce Campbell verteld over Ash vs Evil Dead

Share Button

ash-vs-evil-dead-header-2

Dit jaar komt de serie Ash vs Evil Dead uit. Hierin maakt Bruce Campbell zijn terugkeer als Ash de winkel bediende bij S-Mart. Hij is dertig jaar lang bezig geweest zijn verantwoordingen en volwassenheid uit de weg te gaan. Ook ging hij de angstaanjagende monsters uit Evil Dead uit de weg. Nu word de wereld geconfronteerd met een plaag van Deadites. Deze plaag is er op uit de hele mensheid uit te roeien. Ash wordt gedwongen zijn verantwoordelijkheden te nemen, een held tegen wil en dank.

De cast bestaat uit Bruce Campbell die Ash Williams speelt, Lucy Lawless speelt Rube een mysterieus figuur die Ash verantwoordelijk houd voor al de deadites. Jill Marie Jones speelt Amanda Fisher een politie agent die opzoek is naar Ash. Verder wordt de cast gevuld met Ray Santiago en Dana DeLorenzo.

Onlangs gaven Campbell en Lawless een intervieuw over Ash vs Evil Dead tijdens Comic-con 2015 in San Diego. Hier werd vooral besproken wat de grenzen aan de serie zaten, of beter gezegd niet zaten.

Sam Raimi, de bedenker van de originele Evil Dead films, zal de eerste aflevering regisseren met hulp van Ivan Raimi, Craig DiGregorio en Tom Spezialy. Aaron Lam zal de rol van producer op zich nemen. De eerste van tien afleveringen van Ash vs Evil Dead zal te zien zijn op 31 oktober 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box