Twin Peaks terug in 2016

Share Button

twin-peaks-wallpapers

Showtime en regisseur David Lynch hebben aangekondigd dat de hitserie Twin Peaks (1990 en 1991) terugkeert als miniserie. Naast Lynch keert ook de andere bedenker van de serie, Mark Frost, terug. De productie gaat in 2015 van start en de afleveringen moeten in 2016 te zien zijn. Dan viert de serie zijn vijfentwintigste verjaardag.

David Nevins, voorzitter van Showtime vertelde: “What more can I say – Twin Peaks with David Lynch and Mark Frost on Showtime in 2016! To quote Agent Cooper, ‘I have no idea where this will lead us, but I have a definite feeling it will be a place both wonderful and strange.’”

Lynch en Frost voegden daar het volgende aan toe: “The mysterious and special world of Twin Peaks is pulling us back. We’re very excited. May the forest be with you.”

Twin Peaks staat bekend als een van de meest invloedrijke series ooit. Centraal staan de inwoners van een klein stadje, die sprakeloos achterblijven als de homecoming queen, Laura Palmer, vermoord wordt. De sheriff van de stad krijgt bij zijn onderzoek hulp van FBI-agent Dale Cooper, die de geheimen van de stad weet te ontrafelen. De nieuwe Twin Peaks speelt zich af in het heden en zet het verhaal van de oorspronkelijke serie voort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box