Twee nieuwe castleden Agents of S.H.I.E.L.D.

Share Button

9y8w6xrz8xf1-600x338

Er zijn nieuwe castleden toegevoegd aan Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.. De serie heeft voor Henry Simmons en Kyle Maclachlan rollen in het tweede seizoen. Uit een bericht van Marvel blijkt dat Henry Simmons en Kyle Maclachlan respectievelijk de rollen van Alphonso ‘Mack’ Mackenzie en Skye’s vader spelen.

Het personage Alphonso ‘Mack’ Mackenzie (Simmons) is een monteur, van rond de dertig. Hij gaat samenwerken met het team van Phil Coulson (Clark Gregg). Het personage is gebaseerd op een gelijknamig personage uit de comics Nick Fury vs. S.H.I.E.L.D..

Maclachlan speelt Skye’s vader, die niet per definitie Skye’s biologische vader hoeft te zijn. Mogelijk is hij de ”schepper” van Skye, of een adoptievader.

Simmons en Maclachlan voegen zich bij een cast bestaande uit nieuwkomers Lucy Lawless (Isabelle Hartley), Reed Diamond (Daniel Whitehall), en Nick Blood (Lance Hunter) en terugkerende castleden Clark Gregg (Director Coulson), Ming-Na Wen (Agent May), Brett Dalton (Grant Ward), Elizabeth Henstridge (Agent Simmons), Iain De Caestecker (Agent Fitz), en Chloe Bennet (Skye). Het tweede seizoen van Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. gaat op 23 september weer van start.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box