Trailer voor Timeless seizoen 2

Share Button

Trailer voor Timeless seizoen 2NBC heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor Timeless seizoen 2, die je hieronder bekijken! De serie keert terug naar NBC op zondag 11 maart.

In het eerste seizoen wist Timeless gemiddeld 8,0 miljoen kijkers te trekken. De serie is afkomstig van Eric Kripke (Revolution, Supernatural) en Shawn Ryan (The Shield). Seizoen twee van deze spannende actieavontuurserie gaat verder waar we gebleven waren met onze helden. We blijven door de geschiedenis racen met ons geliefde team: Rufus (Malcolm Barrett), een wetenschapper; Wyatt (Matt Lanter), een soldaat; en Lucy (Abigail Spencer), een geschiedenisprofessor, in een poging de vernietiging van onze wereld te voorkomen. Dit seizoen vinden ze een onwaarschijnlijke bondgenoot in hun zoektocht om Rittenhouse te verwoesten, een dodelijke organisatie met plannen om de geschiedenis te veranderen en de werkelijkheid opnieuw vorm te geven – hoewel Lucy’s familie al eeuwenlang deel uitmaakt van Rittenhouse. Ze stellen alles in het werk om het verleden zelf niet te beïnvloeden en zullen 1692, 1917, 1941, 1981 en meer bezoeken. We zullen in de loop van de geschiedenis kennismaken met Marie Curie, Hedy Lamarr, William Randolph Hearst en een groot aantal andere invloedrijke mensen.

De cast bestaat uit Abigail Spencer, Matt Lanter, Malcolm Barrett, Goran Višnjić, Paterson Joseph, Sakina Jaffrey en Claudia Doumit. Shawn Ryan en Eric Kripke zijn de makers, schrijvers en uitvoerende producers. Tom Smuts en Arika Lisanne Mittman zijn co-showrunners en uitvoerende producenten. Don Kurt, Greg Beeman, John Davis, John Fox en Marney Hochman zijn ook uitvoerende producten. Timeless is een productie van Sony Pictures Television, Davis Entertainment, MiddKid Productions en Kripke Enterprises.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box