TNT werkt aan een Snowpiercer tv-serie

Share Button

TNT werkt aan een Snowpiercer tv-serieDe film Snowpiercer uit 2013 van de Zuid-Koreaanse regisseur Bong Joon-ho wordt binnenkort een tv-serie. De zender TNT heeft een pilot besteld en Joon-ho zou betrokken zijn als uitvoerend producent. Executive vice president van TNT, Sarah Aubrey, liet weten:

“Snowpiercer has one of the most original concepts to hit the screen in the last decade, and it’s one that offers numerous opportunities for deeper exploration in a series format…on a world where humanity is pushed to the extreme.”

De originele film speelt zich af in een toekomst waarin een experiment om de opwarming van de aarde te stoppen is mislukt. Hierdoor, is er een ijstijd ontstaan waardoor bijna alle leven op Aarde verdwenen is. De enige overlevenden zitten in de ‘Snowpiercer’, een lange trein die continu rond de planeet reist. In de trein bestaat een klassesysteem, waarbij de elite vooraan woont en de armen achteraan. Door de slechte levensomstandigheden ontstaat er achteraan een revolte, waarbij een groep probeert wagon voor wagon het voorste deel van de trein te veroveren.

Over een releasedatum is nog niks bekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box