Showtime geeft Ray Donovan vijfde seizoen

Share Button

Showtime geeft Ray Donovan vijfde seizoenGoed nieuws voor fans van de serie Ray Donovan. Showtime CEO David Nevins heeft bekend gemaakt dat de serie een vijfde seizoen krijgt. Het vijfde seizoen zal uit twaalf afleveringen bestaan en de productie start begin volgend jaar.

Op dit moment zit Ray Donovan in het vierde seizoen. Centraal in de serie staat de fixer Ray (Liev Schreiber), die het vuile werk opknapt voor beroemdheden. Als zijn vader Mickey (Jon Voight) vrijgelaten wordt uit de gevangenis, dreigt zijn zorgvuldig opgebouwde wereldje in elkaar te storten. Finney huurt Ray in om hem en zijn familie uit een potentieel gevaarlijke situatie te redden. Ze worden op een gegeven moment goede vrienden.

Er zijn tevens rollen voor Paula Malcomson, Eddie Marsan, Dash Mihok, Pooch Hall, Steven Bauer, Katherine Moennig, Kerris Dorsey en Devon Bagby. Recentelijk kreeg de serie vijf Emmy nominaties, waaronder ‘best actor in a drama’, ‘best supporting actor’ en ‘best guest actor in a drama’ voor Hank Azaria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box