Regisseur en cast voor de Scream tv-serie bekend

Share Button

scream

MTV en Dimension TV maken een serie rondom de filmreeks Scream. Jamie Travis (For A Good Time Call, Faking It) is ingehuurd om de pilot te regisseren. Verder weten we nu ook dat de hoofdrollen zullen worden gespeeld door Willa Fitzgerald, Amy Forsyth, John Karna, Carlson Young en Amadeus Serafini. Scream wordt geproduceerd door onder meer Wes Craven, de regisseur van alle films.

– Fitzgerald speelt Emma Duval, een klassieke schoonheid wiens sociale betrekkingen met de populaire mensen ervoor zorgt dat ze nog maar weinig meekrijgt van haar beste vriendin Audrey.

– Amy Forsyth is Audrey Jesen, de biseksuele dochter van een Lutheraanse pastoor. Zij droomt ervan een filmmaker te worden en heeft een sterke band met technologisch genie Noah.

– John Karna speelt Noah Foster. Hij heeft het in zich de volgende Steve Jobs te worden en een beschikt over een geweldig gevoel voor humor. Hij heeft verder een haast encyclopedische kennis van boeken, films, televisie etc.

– Young is Brooke Maddox, de charismatische leider van de populaire mensen.

– Amadeus Serafini speelt de rol van Kieran Wilcox, de mysterieuze nieuwe jongen met een duistere kant. Hij is moeilijk te doorgronden en lijkt voor z’n leeftijd al aardig wat meegemaakt te hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box