Uitslag prijsvraag Game of Thrones

Share Button

Prijsvraag Game of Thrones

Onlangs is het vijfde seizoen van de HBO hitserie Game of Thrones op DVD en blu-ray verschenen. Daarnaast zal het zesde seizoen vanaf 24 april te zien zijn op de zender. Ter gelegenheid hiervan mogen wij mooie prijzen weggeven. De prijsvraag is inmiddels gesloten.

Prijsvraag Game of Thrones

Game of Thrones is recentelijk voor het derde jaar op rij in Nederland verkozen tot beste serie. 12 Emmy Awards werden er vorig jaar in de wacht gesleept, wat voor een record zorgde bij HBO. De serie werd voor het eerst outstanding drama series genoemd. En daarnaast is het wereldwijd ook al 4 jaar op rij de meest illegaal gedownloade serie.

Het zesde seizoen bestaat net als de eerste vijf seizoenen uit 10 afleveringen en is waarschijnlijk gebaseerd op een klein deel van het vijfde boek uit de A Song of Ice and Fire serie van George R.R. Martin, A Dance with Dragons en voor het grootste deel op het tot nu toe nog ongepubliceerde zesde boek The Winds of Winter. Je kunt Game of Thrones seizoen 6 vanaf 24 april op HBO bekijken.

filmstrip leeg

Wij mogen een aantal action figures weggeven. Alle winnaars zullen de komende dagen een persoonlijk bericht ontvangen. Namens Teeveehoek.nl willen wij de prijswinnaars van harte feliciteren met de prijs. Tevens willen wij de andere kandidaten bedanken voor het meedoen.

Met vriendelijke groet

Redactie Teeveehoek.nl

Prijsvraag Game of Thrones teeveehoek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box