Nieuwe trailer derde seizoen The CW’s iZombie

Share Button

iZombieVanaf volgende maand start het derde seizoen van de serie iZombie op The CW. De eerste aflevering heeft “Heaven Just Got A Little Smoother” en de zender heeft nu een eerste teaser trailer vrijgegeven. Deze kun je hieronder bekijken.

In dit derde seizoen, heeft Liv (Rose McIver) ontdekt dat er meer zombies in Seattle leven dan ze ooit gedacht had. Sterker nog, er is een bedrijf dat een klein zombieleger in dienst heeft en dat leger bereidt zich voor op de dag dat de mensheid van hun bestaan leert. Major vindt een baan en acceptatie in dit leger.

Liv en Clive onderzoeken de moord op een zombiegezin, dat wellicht kan leiden tot een grote zombie-mensenoorlog. Rav’s voormalige baas bij het CDC komt naar Seattle om onderzoek te doen naar de Max Rager-slachting. Blaine merkt dat het leven als mens zonder herinneringen aan zijn kwaadaardige verleden een zegening is en dus geen vloek. Peyton ontdekt een feit dat kan leiden tot een schurk die overal achter zit.

Dit seizoen eet Liv de hersenen en krijgt ze de eigenschappen van een dominatrix, een JACK-ASS achtige stuntman, een roddelaar op kantoor, een kleuterschooldocent, iemand die gelooft in samenzweringen, een dungeon master en veel meer mensen.

Vanaf 4 april te zien op The CW.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box