Nieuwe promo voor Freeform’s Siren

Share Button

Nieuwe promo voor Freeform’s SirenEntertainment Weekly heeft een nieuwe promo onthuld voor Siren, de aankomende zeemeerminnenserie van Freeform. Dit is echter niet je klassieke zeemeermin-sprookje, zoals de nieuwe promo laat zien. Het mysterieuze wezen Ryn, heeft zin in geweld en betoverd haar slachtoffers.

In Siren wordt het kustplaatsje Bristol Cove, bekend om zijn legende dat het ooit de thuisbasis was van zeemeerminnen, op zijn kop gezet wanneer een mysterieus meisje (Eline Powell) verschijnt en het kleine vissersdorpje begint te verwoesten. Gebruik makend van hun bronnen, moeten zeebiologen Ben (Alex Roe) en Maddie (Fola Evans-Akingbola) samenwerken om uit te zoeken wie en wat deze oerjager uit de diepe zee naar het land heeft gedreven?

Het drama heeft tien afleveringen en is gebaseerd op een verhaal van Eric Wald en Dean White, die beide als uitvoerende producers optreden. Emily Whitesell (Finding Carter) fungeert als showrunner en uitvoerend producent. Brad Luff, Nate Hopper en RD Robb dienen ook als uitvoerende producenten. De première van het seizoen van Siren vindt plaats op International Mermaid Day, donderdag 29 maart 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box