Nieuwe castleden voor tv-serie Scream

Share Button

e8i56z63x5u4-600x338

MTV en Dimension TV maken een serie rondom de filmreeks Scream. Jamie Travis (For A Good Time Call, Faking It) is ingehuurd om de pilot te regisseren. Nu blijkt dat een personage opnieuw gecast is. Bex Taylor-Klaus zal de rol van Audrey, een tiener die regisseur wil worden, overnemen van Amy Forsyth. Wat de reden is van Forsyths vertrek is onbekend. Verder zijn er hoofdrollen voor Willa Fitzgerald John Karna, Carlson Young en Amadeus Serafini. Scream wordt geproduceerd door onder meer Wes Craven, de regisseur van alle films.

Daarnaast zijn er een aantal nieuwe castleden aangekondigd:

– Bobby Campo zal Seth Branson spelen, een aantrekkelijke leraar Engels die bij Lakewood High werkt. Hij is een van de ‘ coolere’ leerkrachten op de school.

– Connor Weil zal een vaste rol spelen in de serie als Will Belmont, een basketballer die gek is op zijn vriendin Emma.

– Joel Gretsch speelt de rol van sheriff Clark Hudson, een aardige vent die de vader is van Kieran (Amadeus Serafini). David Arquette speelde deze rol in de films.

Jamie Travis zal de pilot regisseren, die werd geschreven door Jay Beattie en Dan Dworkin. Jill Blotevogel zal fungeren als showrunner van de serie. Wes Craven, Marianne Maddalena en Cathy Konrad produceren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box