Nieuwe castleden voor Stranger Things

Share Button

Nieuwe castleden voor Stranger ThingsEr zijn twee nieuwe castleden gevonden voor het tweede seizoen van Netflix-serie Stranger Things. De dramaserie van Matt en Ross Duffer heeft Sadie Sink en Dacre Montgomery gecast. Sink speelt Max, een hard meisje dat blaakt van zelfvertrouwen en wiens gedrag typischer voor jongens dan voor meisjes is. Ze heeft een moeilijke achtergrond en wantrouwt vrijwel iedereen. Haar stiefbroer Billy wordt gespeeld door Montgomery. Hij blaakt ook van het zelfvertrouwen en is onvoorspelbaar en gewelddadig.

Details over het tweede seizoen van de serie zijn er nog weinig, maar de rollen van Max en Billy zijn twee van de driee nieuwelingen die te zien zullen zijn. Uitvoerend producent Shawn Levy zei:

“There’s definitely a handful of really compelling new characters this season, but absolutely servicing the core group first and foremost. Like the show itself, it’s multigenerational new characters and really, really intriguing ones.”

Het tweede seizoen zal bestaan uit negen afleveringen, die zich in de jaren tachtig afspelen en draaien om de nasleep van de verdwijning van Will. Hoofdrollen zijn er voor Winona Ryder, Matthew Modine, David Harbour, Charlie Heaton, Natalia Dyer, Millie Brown, Finn Wolfhard, Caleb McLaughlin, Gaten Matarazzo en Cara Buono.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box