Netflix onthult Altered Carbon teaser en premièredatum

Share Button

Netflix heeft de eerste teaser en premièredatum vrijgegeven voor Altered Carbon, de nieuwe 10 afleveringen tellende tv-adaptatie van Richard Morgan’s cyberpunk novel. Bekijk de teaser hieronder. De serie zal vanaf 2 februari te zien zijn op Netflix.

Netflix onthult Altered Carbon teaser en premièredatum

Het geheel speelt zich af in een futuristische stad, waarin de armen in donkere en vieze wijken wonen. De rijken wonen letterlijk boven de wolken, in gigantische wolkenkrabbers. Voor hen is het leven oneindig: zij kunnen hun bewustzijn laten overzetten naar een gekloond lichaam, een ‘sleeve’. In de serie wordt de geest van een voormalig VN-soldaat, Takeshi Kovacs (Joel Kinnaman) gedownload in een ‘sleeve’ die ooit toebehoorde aan een politieagent.

Deze peperdure science fiction serie geldt als een prestigeproject voor het streamingkanaal, dat er naar verluidt 7 miljoen dollar per aflevering in steekt. De serie is afkomstig van schrijver/producent Laeta Kalogridis (Alita: Battle Angel, Shutter Island) en regisseur Miguel Sapochnik (“Battle of the Bastards” aflevering van Game of Thrones).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box