NBC’s Taken teaser trailer

Share Button

NBC’s Taken teaser trailerNBC heeft de eerste teaser trailer vrijgegeven voor de Taken serie, een prequel op de film franchise met Liam Neeson. Deze kun je hieronder bekijken. De Taken filmtrilogie gaat over Mills een ex-geheim agent die in situaties komt waarin hij zijn familie moet beschermen. De eerste Taken kwam in 2009 en werd geregisseerd door Pierre Morel. Olivier Megaton nam de regie over voor  deel 2 en 3. De laatste twee waren succesvoller dan de eerste.

In de serie wordt het verhaal verteld van een jongere Bryan Mills (Clive Standen). Ondanks dat speelt de serie zich wel in de huidige tijd af. Net als de serie Bates Motel, wat op zijn beurt een prequel is van Psycho. Tevens is de serie Hannibal een prequel van Red DragonHomeland‘s Alexander Carry zal het script schrijven van de pilot aflevering en zal uitvoerend producent zijn tezamen met Luc Besson. Alex Graves (Game of Thrones, Homeland) zal de pilot regisseren.

Naast Standen zijn er hoofdrollen voor Jennifer Beals, Brooklyn Sudano, Monique Gabriela Curnen, Gaius Charles, Michael Irby, James Landry Hébert en Jose Pablo Cantillo. Taken is vanaf 27 februari 2017 te zien op NBC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box