NBC verlengt The Blacklist

Share Button

The Blacklist met James Spader
NBC heeft aangekondigd dat er nieuwe seizoenen komen van The Blacklist (seizoen 3), Chicago Fire (seizoen 4), Chicago P.D. (seizoen 3), Law & Order: Special Victims Unit (seizoen 17) en Grimm (seizoen 5).

In The Blacklist speelt James Spader Raymond “Red” Reddington. Hij was ooit de meest gezochte crimineel van Amerika. Hij wordt nu echter ingezet om grotere criminelen te zoeken. Hierin wordt hij bijgestaan door zijn partner Elizabeth “Liz” Keen, gespeeld door Megan Boone.

In Chicago Fire krijgen we een kijkje in de levens van brandweermannen en paramedici van de Chicago Fire Department.

Chicago P.D. is een spin-off van bovenstaande serie. In Chicago P.D. volgen we de beslommeringen van het 21ste district van de politiemacht van Chicago.

Law & Order: Special Victims Unit gaat over de Special Victims Unit, een betrekkelijk nieuwe elite-eenheid van de NYPD, die seksuele misdrijven onderzoekt.

In Grimm is de hoofdrol weggelegd voor het personage detective Nick Burkhardt, een zogenaamde Grimm. Hij moet het opnemen tegen allerhande mythische en bovennatuurlijke wezens. Veelal zijn deze geïnspireerd op de sprookjes van de gebroeders Grimm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box