Minority Report krijgt eerste seizoen

Share Button

TV-zender Fox heeft bekend gemaakt dat de serie Minority Report, gebaseerd op de gelijknamige film van Steven Spielberg, een volledig eerste seizoen gaat krijgen. Het verhaal draait om de onwaarschijnlijke samenwerking van een man die nagejaagd wordt door toekomstvisioenen en een agente die achterna gezeten wordt door haar verleden.

Minority Report krijgt eerste seizoen

De serie speelt zich tien jaar na de val van Precrime af. Precog Dash, gedreven door zijn angstaanjagende visioenen, zoekt de hulp van agent Lara Vega, in een poging de moorden tegen te houden, die hij voorspelt. In dit Amerika van 2065, zoeken ze naar de vermiste tweelingbroer van Dash, Arthur, en proberen ze iedereen te ontwijken die misbruik wil maken van de Precog’s mogelijkheden. En dan zijn er nog de problemen waar zus Agatha voor zorgt, die vooral wil dat Dash terug naar huis keert.

Het personage van Precog wordt gespeeld door Stark Sands en die van Lara door Meagan Good. Laura Regan zal de rol van Agatha vertolken.

De serie van Max Borenstein, Steven Spielberg, Justin Falvey, Darryl Frank, Mark Mylod en Kevin Falls komt vermoedelijk later dit jaar uit.

Minority Report krijgt eerste seizoen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box