Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. clip en casting van Amy Acker

Share Button

J. August Richards, Amy Acker and Joss Whedon

Marvel en ABC hebben een clip vrijgegeven voor de Agents of S.H.I.E.L.D. aflevering ‘The End of the Beginning’, welke op 1 April in Amerika word uitgezonden. In deze clip staat J. August Richards als Deathlok tegenover het team van S.H.I.E.L.D.

Naast onderstaande clip is er ook casting nieuws voor de serie. De Celliste die voor het eerst in The Avengers genoemd werd in een gesprek tussen Agent Coulson en Pepper Potts, heeft een gezicht gekregen. Voor de Joss Whedon fans zelfs een heel bekend gezicht. Amy Acker, zij speelde de rol van Fred Burkle in Whedon’s TV-serie Angel. Daarnaast had zij ook een rol in Dollhouse en de Whedon films Cabin in the Woods en de recente Much Ado About Nothing, waarin zij de hoofdrol van Beatrice vertolkte. De celliste heet Audrey en werd onlangs al vernoemd in een aflevering van Agents of S.H.I.E.L.D.

In Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. is Clark Gregg te zien als Agent Coulson met zijn team bestaande uit Ming-Na Wen als Agent Melinda May, Brett Dalton als Agent Grant Ward, Chloe Bennet als Skye, Iain De Caestecker als Agent Leo Fitz en Elizabeth Henstridge als Agent Jemma Simmons.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box